Haber

4 yaşındaki çocuk, kendisine şiddet uygulayan amcasıyla aynı evde yaşıyor

Anne ve babası boşanan ve velayeti annede olan 4 yaşındaki çocuğun, çocuk istismarından 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan amcasıyla aynı evde yaşadığı öğrenildi. Olay, babanın çocuğunun bacağındaki morlukları fark etmesiyle ortaya çıktı.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, babanın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığını ancak amcanın ifadesi dahi alınmadan belgenin kapatıldığını belirtti. Çocuğunu o konutta bırakmak istemeyen baba gözaltına alındı.

Barış Pehlivan’ın yazısının bir bölümü şöyle:

“MO Amca çok ağır bir belgede sanıktı. İki farklı çocuğa cebir ve şiddet kullanarak cinsel istismarda bulunmaktan 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Peki MO amca şimdi nerede?

Dosyası Yargıtay’daydı ve altı aydır tutuklu ve serbest bırakılmıştı. Daha da kötüsü, bacaklarında morluklar görülen küçük kızla aynı evde yaşıyordu.

Baba sonradan öğrendiği bu gerçeği düşününce çılgına döndü. Küçük kızının morluklarına yapılan saldırının raporunu çabucak aldı.

Ve daha sonra…

Amca MO’dan şikayetçi oldu.

Soruşturma başlatan savcı, şikayetçi babanın sözünü aldı, ardından küçük kızın annesinin ifadesini aldı. Bir önceki cümleye nokta koyduğumun farkında mısınız? devam edemedim Çünkü Denizli’deki savcı, zanlı MO amcanın ifadesini almadan dosyayı kapattı.

Yanlış okumadınız. Anne evde birlikte yaşadığı ağabeyi MO’dan şikayetçi olmadığı için babanın ihbarı “varsayımsal” olarak değerlendirildi. Gerçekten, 4 yaşındaki kızın bacaklarını kim yaraladı? Savcı bu sorunun peşine bile düşmedi, dava açmadı.”

TAM MAKALE

kiziloren-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu