Ekonomi

Acar: “Havza OSB son yıllarda büyük ivme kazandı”

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) son yıllarda büyük ivme kazandığını söyledi.

Samsun’un Havza ilçesinde iftarda işadamları öne çıktı. Havza TSO Lideri Acar, iftar programında yaptığı konuşmada, “2013 yılında bir hayalle başladığımız Havza OSB, son yıllarda büyük bir ivme kazandı. Buradaki yatırımcılarımız bu hayalimize ortak oldular. birlik ve beraberlik içinde iftar sofralarında sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz.Bugün Havza OSB’de 29 firma var, 8 firmamız yatırımını tamamlamış ve üretime devam ediyor.Diğer firmalarımızın yatırım ve inşaat işleri devam ediyor. İnşallah birkaç yıl içinde Havza OSB bölgemizin üretim ve istihdam merkezi olacağı için birçok insanımıza ekmek kapısı olacak” dedi.

İlçede kenevir işleme alanında Türkiye’nin en büyük fabrika yatırımını yapan Uğur Balkuv yaptığı konuşmada, “Havza OSB coğrafi konumu, ulaşım ve lojistik imkanları ile tercih edilmesi gereken en önemli yerlerden biridir. Üretim firmaları hayır Artık büyük şehirlere sığmıyor, yatırım yapacak yeni bölgeler arıyorlar. Bu gerçekler yatırımcılar için çok önemli faktörler” dedi.

İftar programına iş adamları, firma temsilcileri ve çalışanları katıldı. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu