Haber

AK Partili Oğuzhan Kaya: Devletimiz tüm imkanlarını seferber etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve Meclis Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Oğuzhan Kaya, Kahramanmaraş’ta meydana gelen sarsıntının ardından bölgeye gitti.

10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından bölgeye giden Milletvekili Kaya, Osmaniye’deki Afet Uyum Merkezi’nde son durum hakkında bilgi aldı. Daha sonra açıklama yapan Milletvekili Kaya, “Rabbim ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. Büyük asil millet zor zamanlarda yeniden birlik ve beraberlik içindedir, milletimizin başı sağolsun”terimleri kullandı.

“Devletimiz tüm imkanlarını seferber etti”

Yardımcısı Oğuzhan Kaya, “Ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çok geniş bir alanı etkisi altına alan büyük bir deprem yaşadık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Devletimiz bakanlarımızın uyumu ile tüm imkanlarını seferber ediyor.” depremden etkilenen illerde vatandaşlarımızın yanındayız. Başta kan bağışı olmak üzere her türlü yardım ve destek için tüm teşkilatlarımızla seferberlik içindeyiz. Yaralarımızı saracağız ve seferberlik ruhuyla hep birlikte aşacağız inşallah.”söz konusu.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmaniye’nin ardından Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman illerine giderek burada tremor uyumlaştırma çalışmalarını sürdürecek.

hayrathaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu