Haber

Altı Masa adayını kimin açıklayacağı belli oldu! Sofranın en yaşlısı Temel Karamollaoğlu ismini açıklayacak

Haziran 2023 Genel Seçimleri tartışılırken, partilerin ya da ittifakların Cumhurbaşkanlığı için aday gösterme süreleri daralmaya başladı. Bu kapsamda Altı Tablo adaylık süreci devam etmektedir. Masada bu kez adayın kim olacağından çok adayı kimin açıklayacağı konuşulmaya başlandı.

ŞUBAT ORTASI AÇIKLANABİLİR

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Gelecek Partisi’nin konut sahipliğinde ocak ayında onuncu kez toplanan 6 Masalı Adaylığı için partiler kendi hazırlıklarını yapmaya başlarken, isimle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. aday henüz. ÂLÂ Partisi’nin ev sahipliğinde 26 Ocak’ta yapılacak toplantıda rastgele bir ismin anılması beklenmiyor.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU ADAYA AÇIKLAYABİLİR

İddiaya göre ikinci tip tablonun son toplantısına ev sahipliği yapacak olan Saadet Partisi’nde adayın isminin büyük ölçüde belirleneceği konuşuluyor. Şubat ayı ortasında yapılması beklenen bu toplantının ardından olası adayın kamuoyuna duyurulması planlanıyor. 6 başkanın katılımıyla yapılacak toplantıyla açıklanması beklenen adayın adının masadaki en yaşlı isim olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından açıklanacağı iddia edildi.

haber-silopi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu