Haber

Başkan Taban’dan Sivas maçı öncesi İnegölspor’a moral ziyareti

Belediye Lideri Alper Taban, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivas Belediye Spor maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’u antrenmanda ziyaret ederek zorlu karşılaşma öncesi başarılar diledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, 15. Haftada deplasmanda Sivas Belediye Spor’un konuğu olacak. Şiddetli müsabaka öncesi yeni tesislerde hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlıları, Belediye Lideri Alper Taban beraberindeki heyetle birlikte idmanda ziyaret ederek muvaffakiyetler diledi.

Sivas maçında muvaffakiyetler diliyorum

Sporcu ve teknik heyetle bir ortaya gelen Lider Taban, “Zorlu günlerden geçiyoruz. Lakin bunun üstesinden geleceğimizden hiç kuşkum yok. Bugün size moral ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah Sivas deplasmanından memnun bir biçimde döneriz. Bizler sizlere güveniyoruz. Sakatlarımız ve eksiklerimiz var. Şu anda gördüğüm kadarıyla altyapıdan epey fazla oyuncumuz var. Her şerde bir hayır vardır. Genç kardeşlerimiz inşallah kendilerini hem gösterirler hem de kadromuza katkı sağlarlar. Devre ortasına 5 hafta aldı. İnşallah bu süreçte eksiklerimize karşın alabildiğimiz kadar puanlar alırız. Devre ortasında kadromuza yapılacak desteklerle inşallah daha âlâ noktalara geliriz. Ben sizlere Sivas maçında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise ziyaretleri için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, meclis üyeleri ve AK Parti yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Grubumuz eksiklerimize karşın Sivas maçına güzel bir halde hazırlanıyorlar. İnşallah bu düşünceli süreci geride bırakacağız. Devre ortası transfer çalışmalarına şimdiden başladık. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. İnşallah kalan 5 haftayı en güzel halde kapatacağız. Sakat oyuncularımızın gruba katılması ve yapacağımız transferlerle ikinci devre daha uygun noktalarda olacağız” diye konuştu.

Ziyarette Lider Taban atletlere tatlı ikramında da bulundu. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu