Haber

BODRUM’DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN HATICE ÖĞRETMEN YANDI, EŞİNİN Ocağı İZMİR’E GÖNDERİLDİ

KAHRAMANMARAŞ’ta kendisi gibi matematik öğretmeni olan eşiyle birlikte yaşadıkları binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan Hatice Yurt Ökmen (29) son olarak uğurlandı. memleketi Bodrum, Muğla gezisi. Öte yandan depremde hayatını kaybeden öğretmenin eşi Gökhan Ökmen’in (32) İzmir’de toprağa verileceği bildirildi.

Odabaşı Mahallesi Gürses Sokak Prestij Asi Apartmanı’nda oturan öğretmen çift Hatice Yurt Ökmen ve eşi Gökhan Ökmen, depremde oturdukları binanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Grup çalışması sonucunda çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı. Hatice Yurt Ökmen’in cenazesi Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracıyla Bodrum’a getirildi. Hatice hoca için bugün öğle saatlerinde Bitez Adliye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Ökmen’in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ökmen’e helal kılındı. Daha sonra üzerine Türk bayrağının çekildiği Hatice hocanın cenazesi omuzlara alınarak Bitez Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Öte yandan Ökmen’in enkaz altında yaşamını yitiren eşi Gökhan Ökmen’in cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi İzmir’e gönderileceği bildirildi. Çiftin 5 yıldır matematik öğretmeni olduğu belirtiliyor.

kumluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu