Haber

Devlet Bahçeli: İzmir’de taksiciyi öldüren katil vatandaşlıktan çıkarılmalı

Yerel seçim atmosferi siyasi arenada etkisini göstermeye devam ediyor.

Adaylarını açıklayan partilerden biri olan MHP de sahada çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda MHP Lideri Devlet Bahçeli, Manisa mitinginde vatandaşlara seslendi.

Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Millet Bizim, Türkiye Hepimiz” temalı açık hava toplantısında konuşan Bahçeli, şunları söyledi: “Manisa’nın ufkunu kapatmak isteyenlere geçit yok”Dedi ki:

“Türk ve Türk Yüzyılının meşalesi 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yakıldı”

Her zaman olduğu gibi kalbimiz Manisa’yla atıyor. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, Manisa’ya, milli birlik ve kardeşliğimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Manisa tarihimizin canlı tanığıdır. Devlet yönetiminin ilk adımı ilk şehirdir. Osmanlı döneminde Manisa’da 16 şehzade sancak beyi olarak görev yapmıştır. Zafere giden yolun Manisa’dan açılacağına inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı sizlerin desteğiyle taçlandı.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Türk ve Türk Yüzyılının meşalesi yakıldı. Siz istikrarın devam edeceğini, Türkiye’nin büyüyeceğini tercih ettiniz. Yerel seçimler 56 gün sonra yapılacak. Manisa’nın varlığını ve birliğini ipotek altına almayacağına inanıyorum.

“Manisa’ya hizmet etmeye talibiz”

Manisa’da sahte demokratlara, yalancılara izin ve ödül yok. Millet İttifakının pahalı belediye başkan adaylarıyla Manisa’ya hizmet etmeye talibiz.

Etrafının bölücü teröristler tarafından kuşatıldığını, ortak kaderimizi karartmak için her türlü kötülüğü yaptığını açıkça görüyoruz. Oyunlarınızı bozmak, omurgalarınızı bozmak için Kuva-yi Milliye ruhuyla direniyoruz. Biz direndikçe yeniliyorlar, korkudan yaratılıyorlar. Amacımız Türkiye Yüzyılının hedeflerine ulaşmaktır.

“DEM’lilere karşı ortak ruhla mücadele ediyoruz”

Manisa tercihini net bir şekilde ortaya koydu. Hangi partiye inanıyorsanız, hangi partiyi destekliyorsanız onu yapın. Sizlerden oylarınızı kullanmak ve Manisa’nın gücüne güç katmak için sandık başına gitmenizi rica ediyorum.

Haine hain, kahramana kahraman demekle yükümlüyüz. Bölücü terör örgütüyle bağlantılı olanlara karşı ortak ruhla mücadele ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu