Haber

Edirne’den kısa kısa

Trakya Üniversitesi (TÜ) Sıhhat, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarına yönelik bağımlılıkla gayret eğitim verildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya nazaran, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi kapsamında, Vilayet Emniyet Müdürlüğünde misyonlu polis memuru Hakan Yılmaz tarafından verilen eğitimde iştirakçiler, uyuşturucu bağımlığının yanı sıra teknoloji bağımlılığı ile çaba usulleri hakkında bilgilendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sıhhat Kültür ve Spor Daire Lideri Öğretim Vazifelisi Burak İşçimen, bağımlılıklarla gayrette farkındalık eğitimlerinin değerli olduğunu belirtti.

Gençlerin bağımlılıklardan korunması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini lisana getiren İşçimen, “Günümüzde farkındalığı her geçen gün artan teknoloji bağımlılığı ile madde bağımlılığı gibi negatif durumlardan geleceğimiz evlatlarımızı korumalıyız. Bunun yolu da bilinçlenmeden geçiyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak evlatlarımızı ve geleceğimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak için yapmamız gerekenleri artık biliyoruz.” tabirlerini kullandı.

Kaymakam Kaya’nın köy ziyaretleri

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, ilçeye bağlı Keramettin köyünü ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, köyde incelemede bulunan Kaya, yapılan çalışmalarla ilgili muhtardan bilgi aldı.

Kaya, köy sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

Kaya’ya ziyaretinde kurum müdürleri de eşlik etti.

Sağlık Müdürü Yıldırım diş tabiplerini ziyaret etti

Edirne Sıhhat Müdürü Mustafa İshak Yıldırım, Edirne Ağız ve Diş Sıhhati Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanların “Diş Hekimleri Günü”nü kutladı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, merkezde poliklinik ve birimleri tek tek gezen Yıldırım, çalışanlara çiçek takdim etti.

Diş Hekimleri Günü’nü kutlayan Yıldırım, diş doktorlarının ilgi, sevgi ve özveriyle çalıştıklarını, hasta memnuniyetinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu