Haber

Ekonomist Enver Erkan hayatını kaybetti

Ekonomi dünyasının değerli isimlerinden Dinamik Yatırım Menkul Kıymetler Başekonomisti Enver Erkan, ani rahatsızlığının ardından bir süredir tedavi gördüğü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Erkan, uzun yıllar çalıştığı kurumlardaki başarısı ve ekonomi basınına yaptığı eşsiz katkılarla özellikle finans piyasalarını takip edenler tarafından yakından tanındı. Dinamik Yatırım Menkul Değerler’den yapılan açıklamada, Erkan’ın ölümüyle ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Ani rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören meslektaşımız Dinamik Yatırım Menkul Kıymetler Başekonomisti Enver Erkan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Başsağlığı dileriz. Merhumun cenazesi 3 Eylül Pazar günü memleketi Rize’de defnedilecektir. Cenaze töreninin yeri ve saati ile ilgili bilgiler netleştiğinde sevenleriyle paylaşılacaktır. ve kamuoyu.”

ENVER ERKAN KİMDİR?

1988 yılında İstanbul’da doğan Enver Erkan, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden mezun olup Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünü, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Finansal İktisat Yüksek Lisansını tamamladı. Bilimler Enstitüsü.

Kariyerine 2013 yılında ALB Menkul Değerler’de Araştırma Analisti olarak başlayan Enver Erkan, 2016 yılında Global Capital Group’a Araştırma Müdür Yardımcısı ve Ekonomist olarak geçti. 2018 yılında GCM Yatırım’da Ekonomist görevini üstlenen Erkan, 2019 yılında Tera Yatırım’a Baş Ekonomist olarak atandı. Enver Erkan, Mart ayı prestijiyle Dinamik Yatırım Menkul Değerler’e katıldı. (HABER MERKEZİ)

hanihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu