Haber

İnşaat Süreci Tamamlanan Caddeler Asfaltlanıyor

Kentteki eksiklikleri birer birer gidermek için çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’ndeki 3 sokakta asfaltlama çalışmalarına başladı. 2 günlük çalışmanın ardından 3 cadde yenilenen haliyle hafta başında kullanıma açılacak.

İnşaatların devam ettiği caddelerde ilk olarak ham yol çalışmalarını gerçekleştiren ve inşaat sürecinin tamamlanmasının ardından üst yapı eksikliklerinin giderilmesi için hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi Hazine, Hasköy ve Taksim Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladı. Önce zemin dolgu malzemesi ile sağlamlaştırılacak daha sonra asfaltlanarak alanın konforu artırılacaktır. 2 günde tamamlanması planlanan çalışmalar sonucunda caddeler yeni haftadan itibaren tertemiz olarak kullanılacak. .

“İNŞAATIN TAMAMLANDIĞI ALAN ÜZERİNDE ÜST YAPIYA GEÇİLDİ”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyet ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi verdi. Önder Alper Taban yaptığı açıklamada, “Daha önce bozuk yol olan 3 caddede kaldırım çalışmalarına başladık. Hazine Caddesi, Hasköy Caddesi ve Taksim Caddesi’nde bu alanda çalışmalarımız var. Burada daha önce üs hazırlıklarımız tamamlanmıştı. Bölgedeki inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı. Bu alanlardaki eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Hızla büyüyen bir şehriz ve onlara ayak uydurmak zorundayız. Onları engellemeliyiz. Vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede hem altyapı hem de üstyapı, yol, kaldırım ve kaldırım ihtiyaçlarının karşılanması için bu çalışmalar yapılıyor. Bu 3 caddeye toplam 600 ton asfalt döşenecek. 350 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde 3 caddede pmt zemin dolguları yapıldı, inşallah hafta sonuna kadar arkadaşlarımız çalışmalarını bitirmiş olacaklar. ” belirtti.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE KOORDİNAL OLARAK ŞİŞMANLIK DEVAM ETMEKTEDİR”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de yürüttüğü içme suyu altyapı çalışmalarına da değinen Lider Alper Taban, ana arterlerde başlatılan asfaltlama çalışmaları gibi hafriyat yapılan diğer alanlarda da koordinasyon sağlanarak eksikliklerin giderileceğini belirtti. Bakan Alper Taban konuşmasının sonunda “Biliyorsunuz ham yollar dışında Bursa Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla içme suyu hatlarının yenilenmesine yönelik hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bitirdiğimiz alanlarda asfalt kaplama çalışmalarını yürütmeye ve koordine etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu