Ekonomi

Kripto analisti, düzenleyici kaygıların azalmasıyla XRP fiyatının artacağını öngörüyor

Kripto piyasası eğitimcisi Cryptoinsightuk, son düzenleyici değişiklikler ve tarihsel fiyat eğilimleri ışığında dijital para birimi XRP için önemli bir fiyat artışı öngördü.

Analist bugün, Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi (SEC) tarafından bir zamanlar kayıtsız menkul kıymet olarak etiketlenen XRP’nin artık bir menkul kıymet olmadığını vurguladı. Bu değişiklik SEC tarafından yapıldı. Dalgalanma Bu, başlangıçta XRP’nin fiyatının %68 oranında düşmesine neden olan, aleyhine açılan bir davanın ardından geldi. Cryptoinsightuk daha önce bu düzenleyici engelin XRP’nin potansiyel yükselişini engellediğini savundu.

XRP’nin önceki mücadelelerinin aksine, bitcoinVe Ethereum Sırasıyla yüzde 94 ve yüzde 120 artış yaşandı. Bu eşitsizliğe rağmen kripto eğitimcisi, XRP’nin bir sonraki piyasa döngüsüne liderlik etmesini bekliyor. XRP için 4,10 ila 5,50 dolar arasında bir hedef fiyat aralığı öngörürken, Bitcoin ve Ethereum yeni piyasa döngülerine sırasıyla 35.000 dolar ve 1.800 dolardan başlıyor.

XRP için iyimser tahmin, dijital para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala %1.187 uzakta olmasına rağmen geliyor. Cryptoinsightuk’a göre bu senaryo, bilgi analiziyle destekleniyor ve düzenleyici sorunlar çözüldükten sonra önemli bir fiyat artışının önünde herhangi bir önemli engel görmüyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haberpinarhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu