Haber

Mahallelilerden Başkan Ercan’a teşekkür

Sincan Belediye Lideri Murat Ercan, bu hafta Osmanlı Mahallesi’nde düzenlenen mahalle meclis toplantısında mahalle sakinlerinin istek ve önerini dinledi. Mahalle sakinleri, ilçeye hizmetlerinden dolayı Başkan Ercan’a teşekkür etti.

Sincan Belediye Lideri Murat Ercan, mahalleleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuyor. Bu hafta lider yardımcıları ve ünite müdürleriyle birlikte Osmanlı Mahallesi sakinleriyle bir ortaya gelen Lider Ercan, çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Soruları da cevaplayan Ercan, vatandaşların tekliflerini tek tek not aldı. Lider Ercan, “Mahalle meclis toplantılarına ekibimizle birlikte gidiyoruz. Hem mahalle sorunlarını konuşmak hem de hasbihal etmek için bir araya geliyoruz. Sincan’ımızın yarınlarına hemşehrilerimizle beraber karar veriyoruz” tabirlerini kullandı.

Mahalle sakinleri, Lider Ercan’a rahatlıkla ulaşarak kendilerini ifade ettiklerini belirtti. Vatandaşlar, “Mahallemize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Sizi takip ediyoruz ve çalışmalarınızı takdir ediyoruz” diyerek Başkan Ercan’a teşekkür etti. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu