Haber

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Buldan’ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Mesut Sarıbaloğlu ile birlikte Buldan’a bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Buldan’daki MHP İlçe Merkezi’ni ziyaret eden MHP İl Lideri Mehmet Ali Yılmaz, burada MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın Denizli’deki önemine değinen Mehmet Ali Yılmaz, “Cumhur İttifakı’nın 20’de 20 hedefine başta Buldan olmak üzere güvenli ve yaşanabilir bir şehir modeliyle ulaşmaya çalışıyoruz. Türkiye diyoruz. “Millet bizimdir, biliyoruz ki hep birlikte Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel yönetimlerdeki başarısını, üretken belediyecilik anlayışımız ve anlayışımızla taçlandıracağız. ​’Türkiye hepimizindir’, Cumhur İttifakı olarak Buldan’dayız” dedi.

İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Buldan Belediye Başkanı Adayı Mesut Sarıbaloğlu, partililerle birlikte ilçe merkezindeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek burada vatandaşlarla selamlaştı, ardından Buldan Tariş Genel Başkanı Salih Ener ve yöntemini ziyaret etti.

Tariş’i yakından tanıdığını ve ülke tarımı açısından önemini bildiğini belirten Mehmet Ali Yılmaz, Tarişlilere seslenerek, “Güçlü ve geleceğe odaklı bir belediyecilik anlayışı için adayımız Mesut Sarıbaloğlu’na destek olmanızı istiyoruz.”

İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Buldanlı Ülkücü şehit Mehmet Yeleser’in kız kardeşi Halime Yeleser’i Buldan Belediye Konutları’ndaki evinde ziyaret etti. – DENİZLİ

haberaglasun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu