Haber

Millet İttifakı’nın Muğla’da seçim çalışmaları sürüyor

ESMA TURAN

MuğlaMillet İttifakı’nın oy çalışma devam ediyor. Millet İttifakını oluşturan partilerin temsilcileri, ziyaret ettikleri Menteşe’nin Esençay İlçesi’nde onlarca çiftçinin oluşturduğu traktör kafilesi tarafından karşılandı.

MuğlaTürkiye’de Millet İttifakı bünyesindeki siyasi partiler, Cumhurbaşkanlığı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Oy Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Millet İttifakı’ndaki siyasi partilerin il ve ilçe başkanları dün akşam Menteşe İlçesi Esençay Mahallesi’nde bir program düzenledi. Onlarca çift ve vatandaş traktörü ve meşalelerle oluşturdukları konvoy ile heyeti karşıladılar.

“BİZİM 1 OYA İHTİYACIMIZ VAR O OY SİZİN”

Programda konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şunları söyledi:

“Köylüyü çok seviyoruz. Bizler de ulu Cumhurbaşkanımız Atatürk’ün izinde ‘Köylü milletin efendisidir’ diyoruz. Onun için çok hizmet edeceğiz. Generalin gücüne de ihtiyacımız var. Esençay’a yaptığımızın 10-20 fazlasını devlet desteği ile yapmak istiyoruz.Bunun için 2 günümüz kaldı.2 gün sonra bu seçimi kazanırız.Tüm anketlerde birinciyiz. Sayın liderimiz artık Cumhuriyet Halk Partisi lideri değil Türkiye’de toplumsal liderdir.Benzersiz 6 partiyi bir araya getirdi.5 tanesi sağcı parti.Süleyman Demirel’in Demokrat Partisi bizden yana ise Necmettin Erbakan’ın partisi. Saadet Partisi, AKP’nin son Başbakanı Gelecek Partisi, AKP’nin ekonomi Bakanın DEVA Partisi ve İYİ Partisi yanımızdaysa artık buna çok yaklaştık. Yüzde 50 cebimizde. 1 oya ihtiyacımız var, o oy sizde. Hepimiz oyunu bekliyoruz. 14 Mayıs’ta bahar gelecek, herkes kazanacak. AKP ve MHP’ye oy verenler de kazanacak. Türkiye kaybeden olmayacak çünkü bu ülkeye barış ve huzur gelecek. Çocuklarımızın geleceği kurtulacak. Gençlerimizin gözü yurt dışında olmayacak, yurda dönecek. Şimdi Afganlar ve Suriyeliler geri dönecek. Yurt dışına giden gençlerimiz geri dönecek.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haber-hani.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu