Teknoloji

Uzay temalı strateji oyunu Homeworld 3 yine ertelendi!

 
Gearbox Publishing tarafından yayınlanan ve Blackbird Interactive tarafından geliştirilen uzay tabanlı strateji oyunu Homeworld 3 yeniden ertelendi. Oyun, daha önce planlanan 2023 ilk yarı çıkış aralığından 24 Şubat 2024 tarihine ertelendi. Serinin yeni oyunu PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkacak.
 
Gruplar ertelemeyle ilgili açıklama yaptı
 
 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici grubu Blackbird Interactive, bir kez daha ertelenen Homeworld 3 için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda, “Homeworld 3’ün çıkış tarihini Şubat 2024’e erteliyoruz. Öncelikli hedefimiz serinin koyduğu standartları tutturmak ve bu standartları bir üst seviyeye taşımak. En iyi deneyimi sunmak istiyoruz. senin için.
 
Homeworld 3 geliştirmesi sorunsuz ilerliyor ancak istediğimiz oyunu sizlere sunabilmemiz için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu süreçte oyunu daha güzel hale getireceğiz ve yanlış bilinenlerin üzerinden geçeceğiz.
 
Oyuna olan tutkunuzu ve bağlılığınızı derinden takdir ediyoruz ve Homeworld 3’ü mümkün olan en kısa sürede size ulaştırmak için çok çalışıyoruz.”
 
Homeworld 3, yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu