Ekonomi

ABD Pazar Öncesi: Amazon.com, Mastercard ve ilaç şirketleri bilançoları

Investing.com – MicrosoftÇarşamba günü birinci sınıf hisseler düşerken hisse senetleri karışık bir seyir izlerken, teknoloji branşı 0,45’in olumlu getirilerinin ardından yükseldi.

İlk Cumhuriyet Bankası hisseleri çok baskı altında ve bankacılık sisteminin durumu hakkında yeni endişeler var. Çarşamba günü %29 daha değer kaybeden hisse senetleri, Mart ayında 30 milyar dolar mevduat enjekte eden bir grup büyük bankanın verdiği desteğe rağmen bu yıl %95 değer kaybetti.

Endişeler, AI uygulamalarında pay sahibi olmak için birbirleriyle ve rakipleriyle rekabet eden Microsoft ve Microsoft’tur. Alfabe ‘ın güçlü kar raporlarını gölgede bıraktı. Birleşik Krallık rekabet otoritesi, oyun yapımcısı Activision BlizzardMicrosoft’un hisseleri, önerilen anlaşmayı engellemesine rağmen Çarşamba günü yükseldi.

gelecek günlerde elmaBununla birlikte, bu haftanın geri kalanında ve gelecek hafta için yeni fayda raporları gelecek.

O zamana kadar yatırımcılar, Fed’in Cuma günü yakından izlediği değerli bir enflasyon raporunun ortasındalar. gayri safi yurtiçi HasılaVe kişisel tüketim harcamalarıVerilerinin ilk çeyrekte okunmasını bekliyor.

Fed, Mayıs ayında bir sonraki politika toplantısına gösterge faizi çeyrek puan daha artıracağı beklentisiyle giriyor.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Amazon avantajları raporu

e-ticaret devi Amazon124,5 milyar dolarlık gelir üzerinden hisse başına 21 sent bildirmesi bekleniyor, ancak analistler web hizmetleri, bulut bilgi işlem segmenti ve akış hizmeti müşterileri hakkında bilgi alacaklar.

2. Mastercard kar raporu

kart şirketi MasterCard 5.64 milyar $’lık gelir üzerinden 2.71 $’lık hisse başına kazancı paylaşabilir. Analistler, tüketici kredisi kalitesi ve harcama eğilimleri hakkında bilgi alacak.

3. İlaç departmanından kar raporları

Eli Lilly ve ŞirketiBeklentiler, 6,84 milyar dolarlık gelir üzerinden 1,69 milyar dolarlık hisse başına fayda paylaşımı yönünde. Merck & Company Inc.13.8 milyar $ gelir üzerinden 1.35 $ hisse başına kazanç bildirmesi bekleniyor.

haber-iskenderun.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu