Haber

Başkan Altay: “Annelik Fedakarlığın Tecessümüdür”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, başta şehit anneler olmak üzere tüm annelerin 14 Mayıs Anneler Günü’nü kutlayarak, “Annelik, dünyanın en saygın kavramıdır; Sevginin, şefkatin, iyiliğin ve fedakarlığın vücut bulmuş halidir.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle bir açıklama yayınladı.

Başkan Altay’ın açıklaması şöyle:

“Annelik, dünyadaki en saygın kavramdır; Sevginin, şefkatin, güzelliğin ve fedakarlığın vücut bulmuş halidir. Bizleri bugünlere getiren ve varlıklarıyla her zaman en değerli destekçimiz olan annelerimiz, en güzel övgü ve iltifatları hak etmektedirler. Toplumun temeli olan aile kavramını ayakta tutan, milletimizi güçlü kılan her türlü bedelin yaşatılması ve yaşatılmasında büyük katkıları olan annelerimiz; Aynı zamanda bizim için bir kurtuluş kapısıdır.

Peygamber Efendimiz’in “Cennet annelerin ayakları altındadır, anne de cennet kapılarının ortasındadır” hadislerinden de anlaşılacağı üzere annelik kavramı kutsal kitabımızın en yüce mertebelerinden biri olarak görülmektedir. din. Bu vesileyle annelerimizi sadece bugün değil her gün hatırlamalı, onları mutlu etmeli, attığımız her adımda dileklerini kabul etmeli ve hayırlarını aramalıyız.

Bu düşüncelerle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin 14 Mayıs Anneler Günü’nü kutluyor, tüm annelerimize sağlık, huzur ve neşe içinde geçecek nice ömürler diliyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-alucra.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu