Haber

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyesporlu Judocular Milli Takımdaki Gururumuz

Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, Gürcistan’da düzenlenen Avrupa Umut Kupası’nda Ulusal Grup forması altında 2 altın ve 1 bronz madalya kazanarak hem ülkemizi hem de şehrimizi gururlandırdı.

Hopes Avrupa Judo Kupası 29-30 Nisan tarihleri ​​arasında Georgia, Gori’de düzenlendi.

“Türkiye’nin Altyapısı Güçlü” sloganıyla 11 branşta birbirinden değerli başarılara imza atan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Gürcistan’da düzenlenen Avrupa Umutlar Kupası’nda da Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

2 gün süren bu değerli organizasyonda Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 7 sporcu ay yıldızlı formayı temsil etti; 2 altın ve 1 bronz madalya kazanmayı başardı. 52 kiloda Elifnur Yalçın ve 63 kiloda Sinem Oruç rakiplerini birer birer eleyerek altın madalyaya uzanarak şampiyon olurken, 40 kiloda yarışan Rahime Erçin bronz madalyanın sahibi oldu. Milli Umut Kadromuz ülkeler genel sıralamasında ise; 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile ikinci oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Böylesine önemli bir organizasyonda İstiklal Marşımızı dinleyip bayrağımızı dalgalandıran kızlarımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızla ülkemizi ve şehrimizi gururlandırdıkları için biz de gurur duyuyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

bayramichaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu