Teknoloji

Steam Türkiye’de Haftanın En Çok Satanlar: İndirimler Oluşturuldu, Liste Genişletildi

Steam Türkiye’de geçen haftanın en çok satan oyunları belli oldu. Listede indirim rüzgarının etkisi çok net görülürken, lider koltuğundan kaldırılamıyor.

1. Lider asla değişmez.

CS:GO aylardır sürdürdüğü liderlik serisine bu hafta da devam ediyor. Yazın buluşacağımız Counter-Strike 2 heyecanı şimdiden oyuncuları sardı.

2. Call of Duty: Contemporary Warfare II listede ikinci sırada.

Çıktığı günden bu yana listenin ilk basamağından hiç ayrılmayan oyunumuz büyük beğeni topladı. Çok oyunculu moddaki popüler oyunumuz yüzde 35 indirimle 714,35 TL.

3. İndirimli bir diğer oyun ise Dying Light 2 Stay Human.

Dying Light 2 Stay Human, keyifli yakın dövüş mekanikleri ve atmosferinin yanı sıra 349 TL’lik fiyatına %50 indirimle 174,50 TL’ye inen parkur mekanikleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle zombi temasını sevenler bu fiyatı kaçırmasın diyoruz.

4. Geçen hafta listeye giren Red Dead Redemption 2 yükselişe geçti.

Bu hafta 3 sıra yükselerek dördüncü sıraya yükselen Red Dead Redeption 2 de indirimlerden biri. Geçtiğimiz aylarda büyük bir artışla 1.150 TL’ye yükselen oyun yüzde 67 indirimle 379,50 TL.

5. Forza Horizon 4 bu hafta listede beşinci sırada.

Fiyatı 199 TL’den 65,67 TL’ye düşen oyun, açık dünyası, geniş araç seçimi ve farklı yarış modları ile sadece hız tutkunlarını değil, dinlenmeyi ve dikkat dağıtmayı amaçlayan herkesi kendine çekebilecek bir yapıya sahip.

Listenin geri kalanı şu şekilde:

  • EA Spor FIFA 23

  • Büyük Araba Hırsızlığı V

  • Takım kalesi 2

  • Siberpunk 2077

  • PUBG: SAVAŞ ALANLARI

habervize.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu