Dünya

CBeebies Yaz Sezonunu Eğlenceli İçeriğiyle Karşılıyor

Dünya Çevre Günü için sevilen CBeebies yapımlarından özel bölümlerin yanı sıra My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, Go Jetters, Summer School Fun, Cathie’s Amazing Machines ve Dinopaws gibi eğlenceli ve eğitici yapımlar da Haziran ayında miniklerle buluşuyor. .

 

Dünya Çevre Günü’nü kutluyoruz!

CBeebies küçükleri Dünya Çevre Günü’nü kutlamaya davet ediyor. Biz ve dünyamız hakkında eğitici programlarla dolu bir sabaha hazır olun. Andy’s Aquatic Adventures, Garden Tales, Go Jetters, JoJo & Gran Gran, Octonauts ve Ranger Hamza’s Eco Quest gibi yapımların yer aldığı programda minikler, plastik kirliliği hakkında pek çok yeni bilgi ediniyor. Sevilen yapımlardan Dünya Çevre Günü özel bölümleri 5 Haziran Pazartesi günü 06.00-08.40 saatleri arasında Digiturk 161. kanalda yayınlanıyor.

 

Minikler dünyayı keşfetmeye devam ediyor

Böcekler ve minik canlıları konu alan “Evcil Hayvanım ve Ben: Ufacık Minik Yaratıklar”, hayvanlar aleminin büyüleyici yönünü anlatmaya devam ettiği üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Hayvan uzmanları Rory ve Chantelle, minik canlıların dünyamız için değerinden bahsediyor. Dizi, küçük canlıların dünyamız üzerindeki büyük etkisini anlatmanın yanı sıra çocuklara bu canlıları nasıl bulup tanıyacaklarını ve nelerle beslendiklerini de öğretiyor. Merak uyandıran bilgiler, çarpıcı arşiv manzaraları ve kusursuz konumlarla dolu bu dizi, minik canlıları, çevreyi ve biyolojik çeşitliliği tanıtıyor. “Evcil Hayvanım ve Ben: Ufacık Minik Yaratıklar” 12 Haziran Pazartesi günü saat 15.15’te Digiturk 161. kanalda yayınlanacak.

 

Go Jetters ile yeni maceralara hazır olun

Okul öncesi çocuklara coğrafya ve farklı dünyalar hakkında eğlenceli ve bilgilendirici içerikler sunan renkli animasyon serisi Go Jetters, dünyayı dolaşan dört yiğit uluslararası kahramanın maceralarını anlatıyor. Gökyüzünde yaşayan ve yeni yerler keşfetmeyi seven bu ekip, yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Go Jet Akademisi öğrencileri olarak, eğitimlerinin son bölümü olan okul gezisini tamamlamaları gerekir. Görevleri, dünyamızdaki büyüleyici doğal ve yapay yapıları öğrenmektir. Ancak başarısız öğrenci Grandmaster Glitch yüzünden görevleri değişir. Yeni görevleri ile “Go Jetters” 19 Haziran Pazartesi günü saat 07.20’de Digiturk’ün 161. kanalında seyirciyle buluşacak.

 

“Yaz Okulu Eğlencesi” yazın gelişini kutluyor

Yazın yaklaşmasıyla sıcak havaların gelişini kutlamak için hazırlanan “Yaz Okulu Eğlencesi” Bluey, JoJo & Gran Gran, Supertato ve Swashbuckle gibi sevilen yapımları ekranlara getiriyor. “Yaz Okulu Eğlencesi” 19 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da Digiturk’ün 161. kanalında seyirciyle buluşacak.

 

Catie Munnings ile farklı makineleri keşfedin

Bir ralli pilotu olan Catie Munnings, dünyanın en büyük, en hızlı ve çok yönlü etkileyici arabalarından bazılarını sergiliyor ve kullanmaya çalışıyor. Seri boyunca yarış makinelerinden iş makinelerine ve miniklere kadar pek çok farklı makineyi tanıtan “Catie’nin Muhteşem Makineleri” 19 Haziran Pazartesi günü saat 12.30’da Digiturk kanal 161’de yayınlanıyor.

 

Dinopaw’lar keşif gezisine çıkıyor

Yaşadıkları dünyayı keşfeden ve her gün heyecan verici yeni deneyimler, yerler ve duygular keşfeden okul öncesi çocuklara yönelik eğitici ve büyülü bir program olan Dinopaws, epik bölümleriyle ekrana geliyor. Üç meraklı dinozor, her yere gitmek, görülebilen her şeyi görmek, hissedilebilen her şeyi hissetmek ve yapılabilecek her şeyi yapmak için göreve çıkıyor. Gwen, Bob ve Tony, üzerinde yaşadıkları özel gezegeni anlamaya başladıkları bu keşif yolculuğunda miniklere eşlik ediyor. Renkli animasyonları, yüreklendirici anekdotları ve büyüleyici karakterleriyle “Dinopaws” 19 Haziran Pazartesi günü saat 8:55’te Digiturk kanal 161’de seyirciyle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu