Sağlık

Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi deneyimli ekibini genişletmeye devam ediyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde göreve başladı.

 

Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ekibine katıldı.

prof. Aytaç Atamer’in uzmanlık alanları arasında endoskopi, gastroskopi, kolonoskopi, hepatit B, C, D tedavisi, ince bağırsak hastalıkları, kalın bağırsak hastalıkları, kapsül ince bağırsak endoskopisinin yanı sıra yağlı karaciğer ve hemoroidal hastalıklar, siroz-varisi durdurma girişimleri yer almaktadır. kanama, pankreas, karaciğer, safra kesesi hastalıkları, mide balonu ve mide botoksu uygulaması, mide ve kolondan polip çıkarılması, tüm üst ve alt sistem endoskopi, mide, kalın bağırsak ve rektum hastalıklarının tedavisi.

prof. Aytaç Atamer kimdir?

31.01.1964 tarihinde Adapazarı’nda dünyaya gelen Atamer, tıp eğitimine İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladıktan sonra çeşitli hastanelerde çalıştı. İhtisasını Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji kliniğinde tamamlayan Atamer, ilerleyen yıllarda dahiliye doçentliği ve gastroenteroloji uzmanlığını da burada tamamladı.

prof. Dr. Aytaç Atamer’in ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu