Ekonomi

Kütahya’nın İsa Köyü’nde Harman Etkinliği Yapıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı İsa Köyü’nde “harman” etkinliği düzenlendi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Jandarma Komutanı Yarbay Murat Kırbaç, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, Tavşanlı İlçe Tarım Müdürü Hüdayi Efe, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri, Tavşanlı Belediyesi Başkan Yardımcıları Naci Eraslan, Furkan Dinçer, Mehmet Ali Akar, Kütahya Kültür Derneği Süleyman Muslu, daire başkanları, İsa köyü ve çevre köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ali Çelik’in bizzat katıldığı hasat töreninde Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Organizasyonda konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Küçük, “Vali Ali Ali Çelik ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Kulüp olarak Yardımcım İsmail Çağlar Bayırcı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay her zaman yanımızda oldular, yanımızda olmadılar. Desteklerini esirgemeyin. Bunun için kulübümüz adına da teşekkür ediyorum.”

Protokol üyeleri ve çiftçiler, biçerdöver önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Hakkari Valiliğine atanması nedeniyle yolunu kaybedenleri beklediğini söyleyerek vatandaşlarla vedalaştı. – KÜTAHYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu