Yaşam

Merakla beklenen fragman yayınlandı! Masterchef All Star’ın yeni jüri üyesi belli oldu

Aralarında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu MasterChef Türkiye yarışması All Star formatında seyirci karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden bu yana MasterChef Türkiye programına damgasını vuran birçok isim yeniden yarışmanın kadrosuna dahil oldu.

SOMER ŞEFİNİN OLMADIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

İlgili Makaleler

Masterchef All Star fragmanında bir isim dikkat çekti. 14 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan programın tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Mehmet Şef ve Danilo Şef’in yer aldığı fragmanda Somer SivrioğluYokluğu birçok kişinin dikkatini çekti.

YENİ HEYET YILMAZ ÖZTÜRK

Merakla beklenen programın ilk bölümünde Somer Sivrioğlu yer almadı ve yeni şef tanıtıldı. MasterChef All Star’ın yeni jüri üyesi Yılmaz Öztürk oldu. Somer Şef’i göremeyen kullanıcılar program hesabını soru yağmuruna tuttu.

ŞEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Kariyerine 1998 yılında başlayan Şef Yılmaz Öztürk; 1999-2007 yılları arasında Türkiye’nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı. 2012 yılında şef ve işletmeci olarak Alaçatı’da kendi restoranını kurdu. Üyesi olduğu “Chaine des Rotisseurs” 2004 Genç Aşçılar Yarışmasında Gümüş Madalya aldı. 2007-2010 yılları arasında Kayra Şarap Akademisi ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında izmir ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesi’nde ders verdi. Yıllar sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu