Haber

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

MUĞLA – Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı tespit edilen 7 şüpheli operasyonlarda yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucuyu İzmir ve Mersin illerinden getirip Muğla’da satışa sundukları belirlendi.

Edinilen bilgiye göre Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kötekli İlçesi’nde üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satıldığının tespit edilmesi üzerine çalışmalarını hızlandırdı. Gruplar, üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattıklarını belirledikleri İ.YF, HF, EY ve AK isimli şüphelileri takibe aldı. EY’nin sevgilisi D.Ş.’nin gözaltına alındığı belirlendi. adlı kişinin de bu grupla birlikte hareket ettiği öğrenildi ve hakkında yasal süreç başlatıldı.

“Domates salçası kutusunda ilaç sevkiyatı”

Yapılan çalışmayı değerlendiren gruplar, İ.YF’nin Mersin’den Muğla’ya otobüsle salça kutusunda uyuşturucu gönderdiğini, ilaçları HF ve M.Ç’nin aldığını belirleyerek şahısların yakalandığını belirledi. Ayrıca EY isimli şahsın İzmir’den Muğla’ya otobüsle 30 gram uyuşturucuyla geldiği ve EY’de polis ekipleri tarafından yakalandığı belirlendi. Ayrıca Muğla merkezli Mersin ilini kapsayan operasyonlarda HF’nin kardeşi YouTuber İ.F., sentetik farmasötik ilaçlarla yakalandı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda toplam 613 gram esrar, 10 ecstasy ve 55 sentetik farmasötik uyuşturucu ele geçirildi.

Şüpheliler İ.YF, MF ve HF tutuklanarak cezaevine gönderilirken, EY adı verilen kontrolle serbest bırakılırken, diğer şüpheliler ise işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu