Haber

Öztürk Yılmaz’ı bıçaklayan saldırganın polisteki ifadesi ortaya çıktı

İnovasyon Partisi Genel Lider Öztürk Yılmaz, partisinin Çarşamba akşamı Ankara Çankaya’daki genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı. 4 bıçak yarası alan Yılmaz hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan Serhat K. polis ekiplerince Bolu Otogarı’nda gözaltına alınarak Ankara’ya getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serhat K., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilirken, polisteki ifadesi de ortaya çıktı.

DEVLET EN BÜYÜĞÜNE VERDİĞİ SÖZLERDEN DOLAYI KANATLANDI

Serhat K.’nin karakoldaki sözü de ortaya çıktı. Serhat K.’, emniyetteki ifadesinde, Öztürk’ü devlet büyüklerine yönelik sözleri nedeniyle bıçakladığını, kimseden talimat almadığını söyledi.

NE OLDU?

Ölümden dönen Yılmaz, hastaneden paylaştığı görüntülerde olay anını anlattı ve saldırgan hakkında bilgi verdi. Saldırganın Tuzlucalı olduğunu ve İstanbul Küçükçekmece’de yaşadığını söyleyen Öztürk Yılmaz, “Beş dakika görüştük. Bu arada görüşmem var. Çok teşekkür ettim. ‘Tamam, sevinirim’ dedim. kahveni içmek için.’ söz konusu.

“GERİ DÖNDÜM, BIÇAĞI ÇEKİYORUM”

Arkamı döndüm, bıçağı çektim, doğruca boğazımdan aşağı çekmeye çalıştım. Ortada fark edip ani bir hareket yapınca bu sefer arka arkaya dört kez vurup kaçtı. O koşarken peşinden koştum. Arkadaşlarımız da onu takip etti, iki bayan arkadaşımız oldu. Ondan sonra kaçtı. Durum bundan ibaret” dedi.

“ERKEK İSEN YUKARI GEL”

Yılmaz yaptığı paylaşımda, “Köpeğini göndererek bana mesaj atmak isteyenler bilsinler ki ben sizden korkmuyorum, daha güçlü bir şekilde kaldığım yerden devam edeceğim! Terörden kaçmayacağım, yoluma devam edeceğim. kaygı! düşürme.

“5 PARA ADAMINIZI NEDEN GÖNDERİYORSUNUZ”

Yılmaz, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: “Ben bunu yapanlara söylüyorum, önce Erdoğan’a söylüyorum. Ben hiç kimseye teslim olmadım. Yenilikçi Parti’yi ben kurdum ve kimseye uşaklık yapmıyorum. Siz yanlış adamlarsınız ve ayrılacaksınız. Erkekseniz kendiniz gelin. Neden adamlarını beş dolara gönderiyorsun?”

“Bıçak Yaralarım Çok Derin”

Öte yandan taburcu edildiği hastanenin önünde açıklama yapan Öztürk Yılmaz, “Sevgilimiz diye biri geldi. 2-3 dakika yanımda kaldı. Ben ona kahve ikram etmek isteyince. , o an arkamdaydı. Boynumdan bıçağı çekmek istedi ve arkadan 4 bıçakla bana vurdu. “Yaram var, bıçak yaralarım çok derin. Bugün tedavi görüyorum ama tedavim evde devam edecek” dedi.

ÖZTÜRK YILMAZ KİMDİR?

11 Haziran 2014’te DEAŞ’ın Musul Başkonsolosluğu’na düzenlediği baskının ardından 43 kişiyle birlikte 101 gün tutuklu kalan Yılmaz, 20 Eylül 2014’te 43 personelle birlikte serbest bırakıldı. 2 Temmuz 2015’te Türkiye’nin Duşanbe Büyükelçisi olarak atandı. Büyükelçiler Kararnamesi ile 3 Eylül 2015’te Duşanbe Büyükelçiliği görevinden istifa ederek, 1 Kasım 2015’te yapılan erken genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardahan’dan 1. milletvekili adayı oldu ve milletvekili seçildi. 20 Kasım 2018’de CHP’den ihraç edildi. 20 Temmuz 2020’de Yenilik Partisi’ni kurdu ve 9 Ağustos 2020’de partinin genel başkanlığına seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

evden eve nakliyat firmaları
Etimesgut Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu